ΑΠΟΕΛ:Η «παλιοσειρά» και το στοίχημα του Χιμένεθ

ΑΠΟΕΛ:Η «παλιοσειρά» και το στοίχημα του Χιμένεθ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ:Η «παλιοσειρά» και το στοίχημα του Χιμένεθ
Η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στην Κύπρο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ καλείται να αναστήσει μια ομάδα που μοιάζει να έχει χάσει τη σπιρτάδα της.

Πρωταρχικός στόχος του είναι να φέρει ξανά στο προσκήνιο τους παίκτες που πέρυσι συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά φέτος εμφανίζονται κατώτεροι των προσδοκιών.

Ο Μαρκίνιος και ο Ντονγκαλά, οι δύο ταχύτατοι εξτρέμ, έχουν υποχωρήσει σε απόδοση, ενώ οι Κοσταντίνοφ, Τσεπάκ, Σούσιτς, Πέτροβιτς και Ντβάλι, σημαντικά γρανάζια της περυσινής επιτυχίας, δείχνουν να υπολείπονται σε ρυθμό. Η πτώση στην απόδοσή τους, αν και δεν αμφισβητείται η ποιότητα των παικτών αυτών, έχει οδηγήσει σε σημαντικές αδυναμίες στη λειτουργία της ομάδας.

Η πρόκληση για τον Χιμένεθ είναι ξεκάθαρη: να βρει το κλειδί που θα «ξυπνήσει» ξανά αυτούς τους παίκτες και θα τους οδηγήσει να επαναφέρουν την αγωνιστική τους σπιρτάδα, όπως είχαν συνηθίσει την ομάδα τους και τους φιλάθλους. Με την αναζωογόνηση αυτών των κρίσιμων μονάδων, η ελπίδα για μια δυναμική συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ζωντανή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα