Cyprus League: Άνοδος τεσσάρων θέσεων για τον Απόλλωνα μετά την απόρριψη της έφεσης

Newsroom
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, μετά την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΛ για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Άνοδος τεσσάρων θέσεων για τον Απόλλωνα.

Ανακατατάξεις στην βαθμολογία της Cyprus League by Stoiximan έφερε η απόφαση του Εφετείου να απορρίψει την έφεση της ΑΕ Λεμεσού, για τα όσα είχε αποφανθεί ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, αναφορικά με το Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 3-0 για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Από την άλλη, η ΑΕΛ μηδενίστηκε, θα έχει δυο παιχνίδια χωρίς φιλάθλους και απαγόρευση μετακίνησης για μια αγωνιστική.

Πλέον, με αυτό το «τρίποντο», η ομάδα του Αντριάν Γκούλα ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κατάταξη, περνώντας τη συμπολίτισσα και μπαίνοντας στην πρώτη εξάδα της λίγκας.

Η βαθμολογία μετά την απόρριψη της έφεσης

1. Πάφος 16β.

 

2. Άρης Λεμεσού 14β.

3. Ομόνοια 12β.

4. ΑΕΚ Λάρνακας 10β.

5. ΑΠΟΕΛ 10β.

6. Απόλλων Λεμεσού 10β.

7. ΑΕ Λεμεσού 9β.

8. Ομόνοια Αραδίππου 8β.

9. Ανόρθωση 8β.

10. Καρμιώτισσα 8β.

11. Εθνικός Άχνας 5β.

12. ΕΝ Παραλιμνίου 3β.

13. Νέα Σαλαμίνα 3β.

14. Ομόνοια 29Μ 2β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα