Εθνική Κύπρου: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση ενόψει Κοσόβου

Newsroom
kupros_kosovo
Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα της Κύπρου, ενόψει του αυριανού αγώνα, εκτός έδρας, με το Κόσοβο για το Nations League (15/10,21:45).

Ένα σημαντικό ματς δίνει η Εθνική Κύπρου αύριο, καθώς αντιμετωπίζει το Κόσοβο (15/10,21:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Η Εθνική Κύπρου έχει γνωρίσει βαριές εντός έδρας ήττες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του δεύτερου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League από Κόσοβο και Ρουμανία.

Έτσι, στο αυριανό ματς θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, κάτι που δήλωσε και στη Συνέντευξη Τύπου σήμερα ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέου.

Σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση, στο Fatil Vokkri Stadium της Πρίστινα.

 

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή.

Η αποστολή της ομάδας μας:

Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Κώστας Πηλέας, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κωστάκης Αρτυματάς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Μάριος Ηλία, Πιέρος Σωτηρίου, Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Μακρής.

Δείτε φωτογραφίες:

cyprus proponhsh

cyprus proponhsh

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα