ΑΠΟΕΛ: Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

ΑΠΟΕΛ: Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

Newsroom
drazic
Η αίσθηση ότι ο Στέφαν Ντράζιτς είναι σχεδόν εξαφανισμένος από τον αγωνιστικό χάρτη του ΑΠΟΕΛ αρχίζει να γίνεται πιο έντονη στους κύκλους των φιλάθλων. Ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται να μένει στο περιθώριο, με τις ευκαιρίες που του δόθηκαν να είναι ελάχιστες, γεγονός που τον έχει οδηγήσει να αισθάνεται αδικημένος.

Αν και δεν δηλώθηκε στη λίστα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που επίσης συζητήθηκε, η απουσία του από κρίσιμα σημεία των εγχώριων αγώνων προκαλεί απορία. Θα μπορούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο, κυρίως σε παιχνίδια όπου ο Ελ Αραμπί χρειάστηκε ξεκούραση ή σε αναμετρήσεις που απαιτούσαν εναλλακτικές επιθετικές λύσεις. Τα δύο τελευταία 90λεπτα, απέναντι σε Ομόνοια 29Μ και ΑΕΚ, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα: Ο ΑΠΟΕΛ απέτυχε να βρει δίχτυα και η εικόνα της ομάδας φάνηκε άκαμπτη.

Μέσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, η συνεισφορά του Ντράζιτς περιορίστηκε σε μόλις εννέα λεπτά συμμετοχής συνολικά. Το ερώτημα που παραμένει είναι κατά πόσο υπήρχε περιθώριο να αξιοποιηθεί καλύτερα και να δώσει την απαραίτητη πνοή στην επίθεση του ΑΠΟΕΛ, κάτι που δεν συνέβη. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του συνεχίζουν να προκαλούν ερωτηματικά, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δικαιολογημένα μπορεί να αισθάνεται ότι αδικήθηκε.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα