Νταμίρ Κάναντι: Το σερί με 4/4 σε εκτός έδρας ντεμπούτο που θέλει να επεκτείνει

Νταμίρ Κάναντι: Το σερί με 4/4 σε εκτός έδρας ντεμπούτο που θέλει να επεκτείνει

Newsroom
Νταμίρ Κάναντι: Το σερί με 4/4 σε εκτός έδρας ντεμπούτο που θέλει να επεκτείνει
Ο Νταμίρ Κάναντι κάνει ντεμπούτο απόψε (19/10, 18:00) στον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και θα ήθελε να επεκτείνει το σερί που... τρέχει με 4/4 σε εκτός έδρας ξεκίνημα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει για την αποψινή (19/10, 18:00, Live από το Gazzetta Cyprus) «πρώτη» του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούνται στο ΓΣΠ από την Ομόνοια για την αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς, ούτως ώστε να πάρουν ψυχολογικό (κυρίως) αλλά και βαθμολογικό μπουστάρισμα ενόψει συνέχειας.

Και ο ίδιος ο Κάναντι ωστόσο έχει ένα έξτρα κίνητρο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πέρα από το γεγονός ότι -προφανώς- θέλει να ξεκινήσει ιδανικά την παρουσία του στην Κύπρο, ο Αυστριακός θα επιθυμούσε να επεκτείνει το σερί που... τρέχει όταν κάνει ντεμπούτο εκτός έδρας. Ένα σερί που μέχρι σήμερα γράφει το απόλυτο 4/4.

Η αρχή έγινε το 2002, και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου, όταν ως προπονητής της Φορτούνα 05 Βιέννης, είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-3 της Άνκερμπροτ, για την 4η κατηγορία Αυστρίας. Ήταν τότε -μόλις- 32 ετών.

Η συνέχεια δόθηκε 9 χρόνια μετά, στις 14 Οκτωβρίου του 2011, όπου έχοντας αναλάβει τις τύχες της Λουστενάου, επικράτησε με το εμφατικό 1-6 στην έδρα της Μπλαου - Βάις Λινζ, στο πλαίσιο της 2ης κατηγορίας ποδοσφαίρου στην πατρίδα του.

 

Το 2019, ανέλαβε τη Νυρεμβέργη, η οποία τότε βρισκόταν στην 2η κατηγορία της Γερμανίας. Το ντεμπούτο του ήταν στην έδρα της Δυναμό Δρέσδης (27 Ιουλίου) και ένα γκολ του Νίκολα Ντόβενταν ήταν αρκετό για να κάνει «γλυκό» το ξεκίνημα του τότε 49χρονου Κάναντι.

Τελευταίο εκτός έδρας ντεμπούτο αρκετά πρόσφατα, την 1η Μαρτίου του 2023, για το Κύπελλο Κροατίας, με τη Σίμπενικ να κερδίζει 0-2 στην έδρα της Μπίελο Μπρντο.

Στο σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, ο Κάναντι σίγουρα θα ήθελε να κάνει το 5/5, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του να τα κάνει όλα τέλεια, απέναντι στο μεγάλο φαβορί που λέγεται Ομόνοια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα