ΕΝ Παραλιμνίου, Κάναντι: «Μία πολύ σημαντική νίκη, η Ομόνοια σίγουρα ήταν καλύτερη από εμάς»

ΕΝ Παραλιμνίου, Κάναντι: «Μία πολύ σημαντική νίκη, η Ομόνοια σίγουρα ήταν καλύτερη από εμάς»

Newsroom
canadi
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 1-0, κόντρα στην Ομόνοια στην Λευκωσία.

Ο Αυστριακός τεχνικός που πλέον μετρά το 5 στα 5 νικηφόρα ντεμπούτο, επικράτησε εκτός έδρας μια πολύ καλύτερης ομάδας, όπως και ο ίδιος αναγνωρίζει και τονίζει την σημασία της νίκης. Επίσης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν και ευχαρίστησε όλη την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Αφιερώνω τη νίκη σε όλους στην ομάδα. Αφιερώνω τη νίκη και στον Γιώργο Κοσμά που έχασε τον πατέρα του. Μία τεράστια σημαντική νίκη. Σε μία δύσκολη έδρα με τις συνθήκες που είχαμε για το ματς λόγω αρκετών απουσιών την κάνει πολύ μεγαλύτερη. Χάσαμε τον Ανδρέου στα πρώτα λεπτά και επηρέασε το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες αρκετά να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Η Ομόνοια σίγουρα ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην ομάδα που συνεργάστηκαν αυτή την εβδομάδα μαζί μου για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα:

«Δώσαμε στην ομάδα μια δομή για το πως μπορούμε να παίξουμε σωστά και να ανταπεξέλθουμε. Δεν ήταν στόχος να αμυνθούμε τόσο πολύ, όμως απέναντι σε μια ομάδα όπως την Ομόνοια θα ήταν αδύνατο να έχουμε την κατοχή στα επίπεδα που θέλουμε».

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα