Πάφος - Καρμιώτισσα 4-0: Εύκολα οι πρωτοπόροι, συνέχισαν με τεσσάρα στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Νίκος Καρτσάκης
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Cyprus League η Πάφος, η οποία νίκησε 4-0 την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», ανεβαίνοντας στους 19 βαθμούς.

Δεν είχε προβλήματα να κάμψει την αντίσταση της Καρμιώτισσας η Πάφος, η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σκόρερ για την ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν οι Ντράγκομιρ (44’), Ζάιρο (47’), Τάνκοβιτς (49’) και Γκολντάρ (67’). Πλέον, οι Παφίτες στρέφονται στο σημαντικό ματς κόντρα στην Χαϊντενχάιμ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Άργησε, αλλά βρήκε τις φάσεις και το γκολ η Πάφος


Στις αρχές του πρώτου μέρους, η Πάφος δεν μπορούσε να βρει φάσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Καρμιώτισσας. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27’ για να καταγραφεί η πρώτη επικίνδυνη στιγμή, όταν ο Ζάζα έβγαλε μια πολύ επικίνδυνη μπαλιά για τον Ζάιρο, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε για λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από την εξαιρετική μπαλιά του Τάνκοβιτς, ο Κορέια υποδέχθηκε την μπάλα και σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Ζάζα πήγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζάιρο δεν νίκησε τον Εμπασί σε τετ α τετ, ενώ μετά από λίγο ο Τάνκοβιτς από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 44’, όταν ο Ζάζα απέφυγε τον Αντωνίου, σέντραρε με το αριστερό και ο Ντράγκομιρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με το διαιτητή να μοιράζει κίτρινες σε Κοβάσεβιτς και Κίνα.

«Εκρηκτικό ξεκίνημα» και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της

Με το ξεκίνημα του δεύτερο μέρους, οι Παφίτες βρήκαν λύσεις και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά, στο 47’, μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Κίνα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ζάιρο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος άσκησε πίεση στην άμυνα της Καρμιώτισσας, έκλεψε την μπάλα, με τον Τάνκοβιτς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει ιδανικά, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Το 4-0 έγινε στο 67’, όταν μετά από κόρνερ του Τάνκοβιτς, ο Γκολντάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμπασί.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πάφος FC (Σεμπάστιαν Κορόνα): Ίβουσιτς, Κορέια, Γκολντάρ, Λουκάσεν (60′ Μπουκαμίρ), Σίλβα, Ντράγκομιρ, Σούνιτς (69′ Ναμ), Κίνα, Τάνκοβιτς (69′ Τανλόγκο), Ζάζα (60′ Νατέλ), Ζάιρο (60′ Άντερσον).

 

Καρμιώτισσα (Μάουρο Καμορανέζι): Εμπασί, Αντωνίου (46′ Γκραντινάρου), Ντελμίρο, Σίμιτς, Κοβάσεβιτς, Χότσκο, Νεοφύτου, Τσουκαλάς (65′ Μαλόνε), Σίμιτς, Πόθο, Ντόρντεβιτς (65′ Μπάκιτς), Σμίλιανιτς.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα