ΑΠΟΕΛ: Πεντάστερη επανεκκίνηση

ΑΠΟΕΛ: Πεντάστερη επανεκκίνηση

Newsroom
apoel_epanekkinhsh
Ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω του τις ασταθείς εμφανίσεις των τριων τελευταίων αγώνων και το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου συνοδεύτηκε από εμφανή βελτίωση.

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε δυναμικά στη σημερινή αναμέτρηση, αφήνοντας πίσω του τις ασταθείς εμφανίσεις των τελευταίων τριών αγώνων. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι μπορούν να βρουν ξανά τον ρυθμό και την αποτελεσματικότητα που τόσο έλειπε.

Με διάθεση και πλήρη συγκέντρωση, εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και πέτυχαν πέντε τέρματα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. Η ομάδα, αυτή τη φορά, δεν έδειξε καμία διάθεση «αυτοκαταστροφής», απαντώντας με αυτοπεποίθηση σε κάθε πρόκληση του αντιπάλου.

Το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο συνοδεύτηκε από εμφανή βελτίωση. Η ενεργητικότητα και η πειθαρχία ήταν εμφανείς, στοιχεία που έλειπαν στα πρόσφατα παιχνίδια όπου ο ΑΠΟΕΛ, έχασε τον προσανατολισμό του. Ο νέος τεχνικός φαίνεται να έδωσε το κίνητρο και την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα για να βελτιώσει την εικόνα της, και αυτό αποτυπώθηκε τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Με το σκορ να φτάνει στα πέντε γκολ, οι “γαλαζοκίτρινοι” έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα: παρά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, η ποιότητα και η ικανότητα της ομάδας είναι δεδομένες. Ο Χιμένεθ διαχειρίστηκε τις δυσκολίες και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με ψυχραιμία και συγκέντρωση, ενώ η άμυνα παρουσιάστηκε πιο οργανωμένη, αποτρέποντας οποιαδήποτε σημαντική απειλή από τον αντίπαλο.

 

Η αναμέτρηση με την Ομόνοια Αραδίππου μπορεί να μην ήταν υψηλής δυσκολίας, αλλά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Οι προκλήσεις που τους περιμένουν είναι μεγαλύτερες, και η σημερινή νίκη είναι το πρώτο βήμα για να ανέβουν το δύσκολο αγωνιστικό μονοπάτι που τους περιμένει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, με το νέο προπονητή στο τιμόνι, η ομάδα δείχνει ικανή να επιστρέψει στις κορυφαίες εμφανίσεις της. Απαιτείται συνέχεια…

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα