Απόλλων Λεμεσού: Η επιλογή είναι μία και μοναδική!

Απόλλων Λεμεσού: Η επιλογή είναι μία και μοναδική!

Σάββας Νεοκλέους
apollon
«Μονόδρομος» η σημερινή νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην ουραγό Ομόνοια 29ης Μαΐου και επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα. Ευκαιρία να πατήσει τετράδα μετά την χθεσινή ήττα της Ομόνοιας από το Παραλίμνι.

Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών ψάχνει σήμερα ο Απόλλωνας Λεμεσού στο κεκλεισμένων των θυρών «ΑλφαΜέγα Stadium» για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Η ομάδα του Αντριάν Γκούλα υποδέχεται η ώρα 19:00 τη νεοφώτιστη ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ και μετά την εκτός έδρας ήττα την 6η αγωνιστική από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον Απόλλωνα από τη νίκη στον βραδινό αγώνα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων», μιας και δεν υπολογίζονται οι Κυριάκου, Μάρκες, Σπόλιαριτς, Ντιόν, Αρτυματάς και Άδωνη.

Αν και απέναντι στον Απόλλωνα είναι η ουραγός και νεοφώτιστη για τα… σαλόνια Α΄ Κατηγορίας, Ομόνοια 29Μ, ο στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο, όπου θα στείλει τη Λεμεσιανή ομάδα πιο πάνω από την Ομόνοια Λευκωσίας, η οποία έχασε χθες εντός έδρας από την ΕΝ Παραλιμνίου, αναμένοντας την ίδια ώρα και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωση, για να φανεί που θα βρει το συγκρότημα του Αντριάν Γκούλα το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

 

Με καθαρό μυαλό και χωρίς… επιπολαιότητες στο παιχνίδι του ο Απόλλωνας, αν και δεν θα έχει τις χιλιάδες φιλάθλων στο πλευρό του, θα παλέψει για την επιστροφή στις επιτυχίες. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δεν καταφέρει να κερδίσει σήμερα, τότε θα χάσει πολύτιμο έδαφος από το κυνήγι των ψηλών στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα.

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα