Καρμώτισσα: Ήταν μεγάλη η… διαφορά!

Καρμώτισσα: Ήταν μεγάλη η… διαφορά!

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa
Αν και μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού, δημιουργήθηκε ένα κλίμα αισιοδοξίας και πως μπορεί να κοιτάζει κάθε αντίπαλο κατάματα, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ταξίδεψε χθες στην Πάφο ευελπιστώντας ότι θα μπορούσε να κάνει μία νέα… ζημιά, σε ομάδα με ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους.

Εντούτοις, κακά τα ψέματα, η Πάφος FC έχει δείξει πως διαθέτει ένα ρόστερ με πλούσια εμπειρία και ποιότητα παικτών που πολλές ομάδες... ζηλεύουν και θέλουν να έχουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η Καρμιώτισσα κράτησε όσο μπορούσε στο α΄ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα και εάν δεν δεχόταν το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, τότε θα ήταν διαφορετικό το σκηνικό στο β΄ μέρος.

Το γκολ, όμως, που δέχθηκε η ομάδα του Μάουρο Καμορανέζι στο 44΄… χάλασε τη συνταγή των «πορτοκαλί» και στο β΄ μέρος το έργο έγινε πιο δύσκολο, μην μπορώντας να αντισταθεί σε κάτι και να γίνει το 4-0.

Ήταν η 3η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την Καρμιώτισσα, παραμένει στους 8 βαθμούς, με τα δύσκολα να συνεχίζονται, μιας και την 28η Οκτωβρίου η ομάδα των Πολεμιδιών κοντράρεται στο «Αμμόχωστος» με την Ομόνοια, η οποία και αυτή έχασε χθες εντός έδρας από την ΕΝ Παραλιμνίου.

@Photo credits: sportimages.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα