Ανόρθωση: Αυτό απαιτεί και αυτό θέλει ο κόσμος

Ανόρθωση: Αυτό απαιτεί και αυτό θέλει ο κόσμος

Newsroom
anorthosis fans
Ο κόσμος της Ανόρθωσης, γνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα, δεν έχει απαίτηση να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα του. Ωστόσο, έχει απαίτηση να βλέπει τα βασικά πράγματα από την «Κυρία».

Είναι λογικό όταν είσαι Ανόρθωση οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες να είναι μεγάλες. Ακόμη και σε μία σεζόν που η ομάδα δεν είναι στα καλά της και οικονομικά βασανίζεται απ’ όλα αυτά τα προβλήματα, ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα του.

Όχι απαίτηση να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα του αλλά απαίτηση να βλέπει τα βασικά πράγματα. Γιατί αν είχε απαίτηση το πρωτάθλημα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ο κόσμος αναγνωρίζει τις δυσκολίες και την όλη κατάσταση. Ο κόσμος άλλωστε είναι αυτός που μετά από ήττες και αποτυχίες έμενε στο γήπεδο, τραγουδούσε και χειροκροτούσε τους ποδοσφαιριστές.

Σαφώς θέλει να βλέπει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και να είναι στα ψηλά, όμως ξέρει ότι αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το ξέρει, το αναγνωρίζει και δείχνει διάθεση να κάνει υπομονή. Εκεί όμως που ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει υπομονή και να μένει απαθής είναι στην αδιαφορία και στην έλλειψη πάθους.

Αυτό που θέλει είναι όλοι όσοι αγωνίζονται να παίζουν με παθιασμένα και να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Και αν δεν έρθει η νίκη θα έρθει το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Στο ΑΕΚ Αρένα έλλειψαν πολλά πράγματα. Πάθος, τρεξίματα, διάθεση, φρεσκάδα. Η ομάδα έμοιαζε χαμένη και καλείται να αντιδράσει.

 

Να αλλάξει εικόνα και να πάει στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ με διαφορετική νοοτροπία και διαφορετική ψυχολογία. Με την ΑΕΚ οι παίκτες έμοιαζαν να είχαν χάσει από τα πρώτα λεπτά. Τα είχαν χαμένα και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να ανταποκριθούν. Χρειάζεται να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, να ματώνουν για την φανέλα και να το δείχνουν με πράξεις. Αυτό θέλει ο κόσμος και αυτό απαιτεί από τους παίκτες. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε Champions League

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα