ΑΠΟΕΛ: Η υπόκλιση του Χιμένεθ στον Ελ Αραμπί

ΑΠΟΕΛ: Η υπόκλιση του Χιμένεθ στον Ελ Αραμπί

Newsroom
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Ο Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε με ιδιαίτερο σεβασμό στις ικανότητες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Μπόρατς.

Όταν ρωτήθηκε για τη φόρμα του Μαροκινού επιθετικού, ο Ισπανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν έκρυψε την εκτίμησή του, παραδεχόμενος ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς αποτέλεσε πηγή δυσκολιών για τον ίδιο στο παρελθόν. Όταν δηλαδή ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ Αθηνών.

«Ο Ελ Αραμπί είναι ειδικός στο σκοράρισμα, και δεν σας κρύβω ότι το πλήρωσα αυτό ακριβά όταν βρισκόμουν στην ΑΕΚ», τόνισε ο Χιμένεθ, αναφερόμενος στις μονομαχίες τους στα ελληνικά γήπεδα. Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος προπονητής έδειξε να είναι ενθουσιασμένος που συνεργάζεται πλέον με τον στράικερ: «Τώρα είναι στην ομάδα μου, και ανυπομονώ να τον αξιοποιήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ο Χιμένεθ γνωρίζει καλά το «όπλο» που έχει στη διάθεσή του, καθώς ο Ελ Αραμπί είναι παίκτης με πλούσια εμπειρία και εξαιρετικό ένστικτο για το γκολ. Ο Ισπανός προπονητής είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα του Μαροκινού, προσφέροντας στον ΑΠΟΕΛ το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα