Ομόνοια Αραδίππου - Απόλλων Λεμεσού: Οι επιλογές των Μαρτίνς και Γκούλα

Newsroom
omonoia aradippou
Με επτά Κύπριους θα αγωνιστεί η Ομόνοια Αραδίππου, τρεις αλλαγες για τον Απόλλωνα. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές των Ούγκο Μαρτίνς και Αντριάν Γκούλα.

Η Ομόνοια Αραδίππου υποδέχεται στις 17:00 τον Απόλλωνα Λεμεσού στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Η ομάδα της Αραδίππου θέλει να αφήσει πίσω τοο βαρύ 5-0 από τον ΑΠΟΕΛ της 7ης αγωνιστικής και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που είχε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Απόλλων που γνώρισε την ήττα από την Καρμιώτισα με 2-0 πριν την διακοπή, φαίνεται να ξαναβρήκε ρυθμό, καθώς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πήρε το τρίποντο κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου με 2-0 στην Λεμεσό και πέρασε στην 4η θέση ισοβαθμόντας με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Ομόνοιας από την ΕΝ Παραλιμνίου. Σαφώς, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των γηπεδούχων θα παρατάξει την ομάδα του με επτά Κύπριους στην ενδεκάδα. Από την άλλη, μετά τον τραυματισκό του Χάμπου και του Μαλεκκίδη, για πρώτη φορά φέτος απουσιάζει το Κυπριακό στοιχείο από την ενδεκάδα του Απόλλωνα.

 

Ο προπονητής των φιλοξενουμένων πραγματοποίησε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια 29Μ. Συγκεκριμένα, ο Αντριάν Γκούλα προτίμησε τους Μπαραόνα, Κολ και Ντε Μάρκο αντί των Σάντος, Μαλεκκίδη και Μπουαγκάρντ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια Αραδίππου(Ούγκο Μάρτινς): Λόρια, Αντωνίου, Βροντής, Χαβέλκα, Σιήκκης, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Μπόργκες, Θεοχάρους, Κούτσακος, Γκόμες.

Στον πάγκο: Μικέλ, Καλλής, Αβραάμ, Αναστασίου, Ταβάρες, Ζερόμ, Καρίμ, Φώτη, Μπάντζι, Σιντόνιο, Μορέιρα, Τεσέιρα.

Απόλλων Λεμεσού(Άντριαν Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Μπαραόνα, Λαμ, Βούρος, Ντε Μάρκο, Σέσι, Κολ, Βέισμπεκ, Ζμέρχαλ, Σαγκάλ, Ντορεγκαράι.

Στον πάγκο: Ελευθερίου, Δημητρίου, Σελεστίν, Μπουαγκάρντ, Ντουόντου, Σπόλιαριτς, Αρτυματάς, Ντρόζντεκ, Μπολί.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα