ΑΕΚ Λάρνακας, Μπέργκ: «Φανήκαμε άτυχοι με το πέναλτι»

ΑΕΚ Λάρνακας, Μπέργκ: «Φανήκαμε άτυχοι με το πέναλτι»

Newsroom
berg
Μετά το ισόπαλο 1-1 της ΑΕΚ Λάρνακας εκτός έδρας με την ΑΕΛ, ο Χένινγκ Μπέργκ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη παρουσία της ομάδας του.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και να πάρει το τρίποντο στο ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Έτσι, με τούτον τον τρόπο, το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ έληξε, με τον Χένινγκ Μπέργκ να παραχωρεί δηλώσεις μετά τον αγώνα και να κάνει τα δικά του σχόλια για όσα εκτυλίχθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ. Γενικότερα όμως, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αμύνθηκαν καλά και φανήκαμε άτυχοι με το πέναλτι αλλά ισοφαρίσαμε με ένα ωραίο τέρμα. Μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ τουλάχιστον. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Πήραμε ένα βαθμό αλλά με βάση την εικόνα μας έπρεπε να πάρουμε τρεις».

 

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρει:

«Θα θέλαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις τις νίκες. Σήμερα μπορούσαμε να σκοράρουμε τρία τέρματα. Η ατυχία για εμάς ήταν ότι βρεθήκαμε από το πουθενά πίσω στο σκορ γιατί στο πέναλτι τους δεν ήταν ούτε ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο απειληθήκαμε μόνο μία φορά. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα για να τελειώνουμε τις φάσεις όταν έχουμε τις στιγμές μας».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα