Ανόρθωση: Ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος!

Ανόρθωση: Ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος!

Newsroom
anorthosi

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με εισφορά του πρώην προέδρου της Ανόρθωσης, Χαράλαμπου Μανώλη, θα πληρωθεί η πρώτη δόση στον ελεγκτικό οίκο και θα ξεκινήσουν οι οικονομικοί έλεγχοι.

Με ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου ενημέρωσε πως ο κύριος Μανώλη κατέβαλε την πρώτη δόση προς το σωματείο άνευ όρων και προϋποθέσεων και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον οικονομικό έλεγχο από τον ελεγκτικό οίκο.

Ακόμη, στην ανακοίνωση η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της πως θα μπορεί να συνεισφέρει με την σειρά του στις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας κ. Χαράλαμπο Μανώλη ο οποίος επικοινώνησε μαζι μας για καταβάλει την πρώτη δόση προς το σωματείο άνευ όρων και προϋποθέσεων, πράγμα το οποίο έγινε σήμερα, ούτως ώστε να είναι δυνατή η έναρξη του οικονομικού ελέγχου όπως ανακοινώθηκε στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχωρήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2024.

Με την σειρά μας την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα έρθουμε σε επαφή με τον ελεγκτικό οίκο για να ξεκινήσει η διαδικασία του ελέγχου.

 

Επίσης τις επόμενες μέρες θα δοθούν λεπτομέρειες για το πως θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας μας να συνεισφέρουν και αυτοί για την συμπλήρωση του ποσού που απαιτείται για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Ευελπιστούμε όπως ακολουθήσουν το παράδειγμα του κυρίου Μανώλη και οι άλλοι πρώην πρόεδροι και παράγοντες του ιστορικού μας σωματείου.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα μας, σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα