
Ομόνοια: Το όνομα του Έλισον Μακόλλι παίζει για τη θέση του κεντρικού αμυντικού

Όπως σας είχε ενημερώσει από εχθές το Gazzetta Cyprus, η Ομόνοια έχει έρθει σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό, ο οποίος λίαν συντόμως αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως από την ομάδα, ως μεταγραφικό απόκτημα.
Το όνομα αυτού δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, με τις φημολογίες να πυκνώνουν, για την περίπτωσή του. Το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, ανακάλυψε πως στη τελική λίστα στη θέση του στόπερ, προκρίθηκαν δυο ποδοσφαιριστές. Περί του πρώτου, δεν έχουν ακόμα υπάρξει γνωστές λεπτομέρειες. Το όνομα που αποκαλύπτουμε, είναι αυτό του Έλισον Μακόλλι.
Επρόκειτο για Σουηδό κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από το Κόσοβο, ο οποίος ανήκει στη Μάλμε. Νεαρός στην ηλικία καθώς είναι μόλις 20 χρονών, πράγμα που δείχνει πως η ομάδα της Λευκωσίας βασίζεται και στην ατομική του και ποιοτική του ανέλιξη. Ύψος 1.86 και δεξιοπόδαρος αμυντικός.
Όλη του η καριέρα είναι στη Σουηδική ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες και αναπτυξιακές ομάδες, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πατρίδας του. Φέτος κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή με την Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, στη νίκη επί της Κλάσβικ με 4-1.
Πιθανώς λοιπόν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να θέλει να...κερδίσει παραστάσεις και να έχει έστω έντονα συμπληρωματικό ρόλο σε ένα ρόστερ μιας ομάδας με έντονους αγωνιστικούς στόχους.
Το αν περί αυτού είναι η συμφωνία, θα φανερωθεί τις επόμενες ώρες, πάντως σίγουρα έχει αξιολογηθεί από διοίκηση και Αναστασίου και όχι προχωρήσει από το απλό...ενδιαφέρον.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.