Αταλάντα – Λάτσιο 3-2: Ανατροπή με 10 παίκτες και έφυγε για ημιτελικά (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα – Λάτσιο 3-2: Ανατροπή με 10 παίκτες και έφυγε για ημιτελικά (vid)

bet365

Η Αταλάντα που έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 53’, έκανε ανατροπή κόντρα στη Λάτσιο, επικράτησε 3-2 και θα συνεχίσει εκείνη στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Στο πρωτάθλημα, τέλη Σεπτεμβρίου, η Αταλάντα πέρασε θριαμβευτικά (1-4) από το «Ολίμπικο». Τώρα, έριξε τρία στη Λάτσιο, αν και αυτό το 3-2 ήρθε πολύ πιο δύσκολα και χρειάστηκε ανατροπή, η οποία την έστειλα στα ημιτελικά του Coppa Italia. Μάλιστα οι Μπεργκαμάσκι το πέτυχαν αυτό, παίζοντας με 10 παίκτες από το 53’ (Παλομίνο).

Η Αταλάντα προηγήθηκε εξ επαφής με τον Τζιμσίτι (7’), αλλά η κεφαλιά του Μουρίκι (17’) και η ωραία επέλαση του Ατσέρμπι (34’) έφεραν τούμπα το ματς για τους Ρωμαίους. Ωστόσο, ο Μαλινόβσκι (37’) ισοφάρισε με πλασέ και τη στιγμή που είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, ο Μίραντσουκ στο τετ α τετ (57’) έδωσε το εισιτήρια για την τετράδα στην ομάδα του. Η σούπερ φορμαρισμένη Αταλάντα που προερχόταν από τριάρα στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν, υποδέχεται για το πρωτάθλημα και πάλι τη Λάτσιο, σε μία μάχη με φόντο την τετράδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα