Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά κόντρα στον Παναιτωλικό, έξω αρκετοί βασικοί

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης (19/1, 15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, «κόπηκαν» οι Βατσλίκ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά και Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Τετάρτη (19/1, 15:00, CS2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο 21 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός Μπαντιουγκού Φαντικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, όπως τους Βατσλίκ, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά και Μασούρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουχαλάκης είναι τραυματίας, οι Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ, Ονιεκούρου και Αγκιμπού βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεν υπολογίζονται Μάρκοβιτς - Σεμέδο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε τους παρακάτω παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα