Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Το γκολ πρόκρισης του Μασούρα στην παράταση! (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Το γκολ πρόκρισης του Μασούρα στην παράταση! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας με δεύτερο προσωπικό τέρμα νίκησε τον Ανέστη από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 115', δίνοντας την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» επί του Παναιτωλικού!

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας επιθετικός αρχικά έδωσε «το φιλί της ζωής» στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κάνοντας το 2-1 στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας, ενώ πέντε λεπτά πριν την λήξη της παράτασης νίκησε για δεύτερη φορά τον Ανέστη με σουτ από το ύψος της περιοχής για το 3-1!

Αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», αφού το 3-1 διατηρήθηκε έως το τέλος της αναμέτρησης και έτσι θα περιμένουν την λήξη της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (LIVE από το Gazzetta) για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά.

Δείτε το γκολ που «σφράγισε» την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα