Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Φορτούνη, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Φορτούνη, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη δεν δείχνει να εμπνέει ανησυχία στον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς πάντως να μην αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Σε πρώτη φάση είχε δύο τραυματισμούς. Ο Φορτούνης είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Βαλμπουενά έχει ένα χτύπημα στα πλευρά και μένει να φανεί εάν θα προφυλαχθεί ή όχι.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς δεν προκύπτει πως θα κάνει πολλές αλλαγές για τον ΠΑΟΚ συγκριτικά με το ντέρμπι της Λεωφόρου. Θυμίζουμε πως με Παναθηναϊκό οι Ερυθρόλευκοι είχαν παίξει ως εξής: Βατσλίκ - Λαλά, Σωκράτης, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά και Κανέ - Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Ένα 4-2-3-1 ή και 4-3-3 με τον Αγκιμπού περισσότερο σε ρόλο χαφ.

Σε σχέση με τις παραπάνω επιλογές ενδεχομένως να προκύψει ερωτηματικό για τουλάχιστον από ένα από τα δύο άκρα της άμυνας και μάλλον για τον Κανέ. Κυρίως αυτά τα δύο. Εφόσον δεν θα ξεκινήσει ο Κανέ τότε εάν δεν επανέλθει ο Μαντί Καμαρά θα επιλεγεί ο Μπουχαλάκης. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι υποψήφιοι για την 11άδα όπως ο Φορτούνης εφόσον είναι ΟΚ. Περισσότερα θα φανούν πάντως τη Μεγάλη Τετάρτη (πιθανώς) και ίσως ακόμα και την ύστατη στιγμή, δηλαδή ανήμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για το Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα