ΠΑΟΚ: Μοιάζει απίθανο να προλάβει ο Βιεϊρίνια τον δεύτερο ημιτελικό

ΠΑΟΚ: Μοιάζει απίθανο να προλάβει ο Βιεϊρίνια τον δεύτερο ημιτελικό

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έμεινε και τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) εκτός προπόνησης και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για έναν ακόμα… τελικό. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όμως σ’ αυτόν τον «τελικό» δε θα έχει διαθέσιμο τον αρχηγό του. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που απουσίαζε και από τον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, παρέμεινε και τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο γυμναστήριο, καθώς όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από τον δεύτερο αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

 

Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα