ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Βιεϊρίνια για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Βιεϊρίνια για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να πάρει το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οπως πριν από τον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, έτσι και τώρα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Στην τελευταία τους προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν έμφαση σε κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ μεγάλο μέρος της αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Οσον αφορά τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε θεραπεία και σήμερα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οπως θεραπεία ακολούθησε και ο Ελ Καντουρί και ο Μιχαηλίδης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα