Λαμία - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ιωαννίδη για το 0-1 (vid)

Newsroom
Λαμία - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ιωαννίδη για το 0-1 (vid)

bet365

Στο 42' ο Φώτης Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία, φέρνοντας τους «πράσινους» πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό. Τέταρτο γκολ για τον Έλληνα φορ του «τριφυλλιού» επί της ομάδας της Φθιώτιδας μέσα στο 2022!

Το πρώτο ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού με τη Λαμία είχε λήξει υπέρ των πρασίνων με 1-0 με τέρμα του Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός και στη ρεβάνς βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για το «τριφύλλι». Στο 42' εκμεταλλευόμενος το λάθος του Τζανετόπουλου σε μια βαθιά μπαλιά, κέρδισε τη διεκδίκηση και πλάσαρε τον Σαράνοφ για το 0-1, φέρνοντας έτσι τον Παναθηναϊκό κοντά στην πρόκριση στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωαννίδης μέσα στο 2022 μετράει τέσσερα γκολ επί της Λαμίας καθώς είχε σκοράρει και τα δύο τέρματα στο 2-0 του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, μετρώντας επίσης άλλα δύο γκολ επί της ΑΕΚ και του Βόλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα