Βιεϊρίνια: «Ο διαιτητής φταίει για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε»

Βιεϊρίνια: «Ο διαιτητής φταίει για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε»

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Ο διαιτητής φταίει για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε»

bet365

Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ διατηρεί πολλά παράπονα από τον ρέφερι Λαόθ με αφορμή τις αποφάσεις που πήρε στον τελικό του Κυπέλλου.

Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις που πήρε ρέφερι Λαόθ στον τελικό του Κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ έχασε (1-0) από τον Παναθηναϊκό διατηρεί ο Βιεϊρίνια. «Είπα στο διαιτητή ότι αυτός φταίει για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε. Μόνο εμείς κάναμε φάσεις. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν παίζουμε τους κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά», είπε αρχικά ο «κάπτεν» των Θεσσαλονικιών.

Και συνέχισε. «Ξέρουμε τι χρειάζεται για την επόμενη σεζόν ώστε να τη βγάλουμε και πάλι με 60 ματς. Το παλέψαμε, πιστεύω ότι θα του δώσουμε χαρές. Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο μέλλον του. «Περιμένω για την ανανέωση. Δεν έχω κάτι. Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα