ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τον Σιντιμπέ να επιστρέφει για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γάλλο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Έτοιμος ξανά και ο Τζαβέλλας, εκτός στο πλαίσιο του rotation οι Αθανασιάδης και Βίντα. Την τελευταία στιγμή εκτός και ο Μοχαμαντί πέρα από τους γνωστούς τραυματίες.

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε με αρκετό άγχος έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα με τη δύναμη της κατάμεστης OPAP Arena να παίζει σαφέστατα ρόλο. Ήταν κάτι που αναγνώρισε άλλωστε και ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης να τονίζει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα δίνει την ψυχή της, γίνονται όλοι ένα με τους φιλάθλους και αυτό είναι που μου αρέσει πολύ».

Τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είναι αυτά που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι φίλοι των κιτρινόμαυρων, ειδικά τώρα στις αρχές για το ολοκαίνουργιο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και η κληρωτίδα τους έκανε το χατίρι στην κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου φέρνοντας την Ένωση αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Πέμπτης (20/10 - 19:00) στην OPAP Arena, στην οποία αναμένεται ξανά μεγάλη προσέλευση.

Μένει να φανεί πόσο θα ανοίξει το rotation ο Αλμέιδα καθώς οι απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή με τους Άμραμπατ και Τσούμπερ να έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω θλάσεων δεν το καθιστούν εύκολο, τη στιγμή που απουσιάζει και ο Φαν Βέερτ. Παίκτες δηλαδή που θα ξεκινούσαν λογικά ως βασικοί σε περίπτωση που ήταν διαθέσιμοι, ενώ εκτός την τελευταία στιγμή έμεινε και ο Μοχαμαντί λόγω ενοχλήσεων, με τον Ραντόνια να τον αντικαθιστά. Επίσης οι Αθανασιάδης και Βίντα στο πλαίσιο του rotation έμειναν εκτός 20αδας από τον Αργεντινό τεχνικό.

Αυτός που επιστρέφει στην αποστολή και είναι πιθανό να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του είναι ο Σιντιμπέ. Ο Γάλλος δεξιός μπακ θα είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αλλά ένα μικροπρόβλημα τον άφησε εκτός καθώς ο Αλμέιδα δεν ήθελε να τον ρισκάρει, ενώ επίσης την επανεμφάνισή του σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο χέρι στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κάνει και ο Τζαβέλλας. Αμφότεροι λογικά θα αγωνιστούν, ενώ παίκτες όπως ο Χατζισαφί, ο Γιόνσον και ο Μάνταλος αναμένεται επίσης να βρεθούν στο αρχικό σχήμα και ο Στάνκοβιτς να επιστρέψει στην εστία.

 

Οι 20 που επέλεξε για την αποστολή της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα είναι οι Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ραντόνια, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα