ΑΕΚ: Ντεμπούτο Σιντιμπέ και βαθύ rotation από τον Αλμέιδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Ντεμπούτο Σιντιμπέ και βαθύ rotation από τον Αλμέιδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ντεμπούτο Σιντιμπέ και βαθύ rotation από τον Αλμέιδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, η οποία έχει συνολικά εννιά νέα πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena για την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ματίας Αλμέιδα να προχωράει σε δυνατό rotation στην ενδεκάδα του καθώς έχει εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σιντιμπέ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ξεκινώντας στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Στάνκοβιτς επιστρέφει στην εστία, ο Χατζισαφί είναι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Τζαβέλλας επανέρχεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μήτογλου.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκινάει ο Γιόνσον με τον Γαλανόπουλο, έχοντας αριστερά τους τον Μάνταλο και δεξιά τους τον Ελίασον. Ο Αραούχο είναι σε ελεύθερο ρόλο και ο Κοσίδης ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης. Με λίγα λόγια μόνο οι Αραούχο και Ελίασον είναι τα ίδια πρόσωπα σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι της Κυριακής.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον και Λιβάι Γκαρσία.

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα