Άρης: Σφίξιμο στον δικέφαλο και εξετάσεις για τον Λούις Πάλμα

Άρης: Σφίξιμο στον δικέφαλο και εξετάσεις για τον Λούις Πάλμα

Newsroom
Άρης: Σφίξιμο στον δικέφαλο και εξετάσεις για τον Λούις Πάλμα

bet365

Ο Λούις Πάλμα αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στον αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας και οι εξετάσεις θα δείξουν αν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του.

Ο 22χρονος επιθετικός από την Ονδούρα έδωσε συνέχεια στη φετινή εξαιρετική σεζόν του καθώς με το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό έφτασε το οκτώ και μάλιστα έχει σκοράρει πλέον σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει η ομάδα του. Παράλληλα είναι ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στις τελικές πάσες με τις έξι που έχει δώσει.

Ο Λούις Πάλμα αποχώρησε από το γήπεδο στο 82ο λεπτό καθώς στην προσπάθειά του να «σπριντάρει» ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο. Το αντιλήφθηκε κατευθείαν, δεν ζόρισε τον εαυτό του αλλά κάθισε στον αγωνιστικό χώρο για να προλάβει τυχόν επιβάρυνση. Η πρώτη εκτίμηση δεν κάνει λόγο για κάτι ανησυχητικό αλλά ουσιαστικό συμπέρασμα θα υπάρξει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα