Άρης: Ο Μαντσίνι ευστόχησε στην παρθενική εκτέλεση πέναλτι στην καριέρα του!

Άρης: Ο Μαντσίνι ευστόχησε στην παρθενική εκτέλεση πέναλτι στην καριέρα του!

Newsroom
Άρης: Ο Μαντσίνι ευστόχησε στην παρθενική εκτέλεση πέναλτι στην καριέρα του!

bet365

Το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι απέναντι στον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας έχει ιδιαίτερη αξία για τον Αργεντίνο καθώς ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που εκτέλεσε πέναλτι σε ροή αγώνα!

Ο Αργεντίνος επιθετικός σφράγισε την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 35ο λεπτό του δεύτερου αγώνα. Αυτό ήταν το 14ο γκολ του με τη φανέλα του Άρη σε 119 συμμετοχές το οποίο τον οδήγησε στην 3η θέση στον πίνακα των σκόρερ των «κίτρινων» πίσω από τους Άντρε Γκρέι και Λούις Πάλμα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ήταν μόλις η πρώτη φορά στην καριέρα του που εκτέλεσε πέναλτι σε ροή αγώνα και μάλιστα η επιλογή του Μαντσίνι προκάλεσε αίσθηση. Ο Άντρε Γκρέι είχε ευστοχήσει απέναντι στην Γκόμελ αλλά και αστοχήσει στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για να ακολουθήσει η εύστοχη εκτέλεση από τον Φαμπιάνο Λέισμαν στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο στην καριέρα του στη Γαλλία όσο και στην αντίστοιχη στον Άρη, ήταν η παρθενική φορά που ο Μαντσίνι ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι και ξεκίνησε… με το δεξί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα