Λαμία: «Πρώτη» για Νικοπολίδη και Αμπαντά κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Νότης Χάλαρης
Λαμία: «Πρώτη» για Νικοπολίδη και Αμπαντά κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

bet365

Με τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και αρκετά νέα παιδιά αποτελείται η αποστολή της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για τα προημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Σάββα Παντελίδη να επιλέγει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκονται και οι Γιάννης Νικοπολίδης και Λερόι Αμπαντά που αποκτήθηκαν πριν από λίγες μέρες ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Ασκόφσκι.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Νούνιες, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Μανούσος, Ρόμανιτς, Βέργος και Καραμάνος

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Κοντονίκος και Τσούκαλος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα