Αλμέιδα: «Με δικαιώνει η εμπιστοσύνη μου στα παιδιά» (vid)

Newsroom
Αλμέιδα: «Με δικαιώνει η εμπιστοσύνη μου στα παιδιά» (vid)

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει σε όλους του τους ποδοσφαιριστές μιλώντας μετά το 3-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ ήταν σαρωτική στον πρώτο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να πω πως μου άρεσε η ομάδα, έπαιξε όπως πρέπει σε ένα ντέρμπι. Έπαιξαν παιδιά χωρίς χρόνο συμμετοχής και όταν εγώ λέω πως γίνεται ομαδική δουλειά βγαίνει στο γήπεδο.

Στη ζωή αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι τα λόγια να γίνονται και πράξεις. Ήξερα πως αν δεν πήγαινε καλά θα είχα κριτική, αλλά δείχνω εμπιστοσύνη στα παιδιά πάντα με δικαιώνει».

Για το πόσο κοντά είναι η πρόκριση μετά το 3-0 στην OPAP Arena: «Έχουμε ακόμα 90', πρέπει να κάνουμε τη δουλειά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα