Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΟΦΗ-Κηφισιά 3-1 (vid)

Newsroom
ofi_eurokinisi

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 της Κηφισιάς στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Με σκορ 3-1 επικράτησε ο ΟΦΗ της Κηφισιάς στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτόματα προβάλει ως το φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά, ενόψει και της ρεβάνς του Ιανουαρίου.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Τοράλ στο 7', στη «μάχη» των «υπηρεσιακών προπονητών» καθώς στον πάγκο τους ήταν ο Πέδρο Καραβέλα και σε εκείνον των φιλοξενουμένων ο Νώντας Κουτρομάνος, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα και στο 25'. Λίγο πριν (10') η Κηφισιά ισοφάρισε προσωρινά με τον Αντεργκένεν, ενώ το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων διαμόρφωσε ο Λουίς Φελίπε στο 75'.

Οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με ακόμη ένα γκολ που ανέβαζε κατακόρυφα τις ελπίδες τους ώστε να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» στο 87', αλλά ο Μπάουμαν «νίκησε» τον Τεττέι από τα 11 βήματα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα