Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δύο μεγάλες φάσεις του «τριφυλλιού» για buzzer beater (vid)

Newsroom
παο

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε δύο φορές την ευκαιρία να πετύχει buzzer beater κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μία... ανάσα από την ολική ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τις δύο φορές που έφτασε κοντά στο buzzer beater, δεν κατάφερε να βρει το γκολ, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να λήξει στο 1-1.

Αρχικά στο 90+1', ο Μαντσίνι έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ιωαννίδη ο οποίος από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και δεν βρήκε και δεύτερο γκολ στο παιχνίδι.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά και πάλι στο τέρμα αλλά αυτή τη φορά, ήταν ο Αντρέας Ντόι που έσωσε τους Πειραιώτες. Ο Βέρμπιτς έκανε μία ωραία ενέργεια, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Μλαντένοβιτς έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Έλληνας στόπερ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα