Καρβαλιάλ: «Ο Αλεξανδρόπουλος ένιωσε ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι»

Ο Καρβαλιάλ στη Λεωφόρο

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στη COSMOTE TV για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αυτό το 1-1 στο Κύπελλο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το 1-1 στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Κύπελλο επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Στο β' μέρος ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και έβαλε ένα γκολ. Από εκεί και μετά ήταν πολύ ισορροπημένο το ματς. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και εμείς και ο Παναθηναϊκός. Ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Την εικόνα του β' μέρους: «Στο α' μέρος ο Ναβάρο έπαιξε με μεγάλη ένταση. Έχει τρέξει αρκετά χιλιόμετρα. Σε πολύ υψηλή ένταση. Ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Έγινε η αλλαγή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου γιατί ένιωσε μία μικρή ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Δεν είχαμε τον Ελ Αραμπί και τον Ελ Καμπί. Νομίζουμε πώς και το 2ο μέρος ήταν ισορροπημένο. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Στο α' μέρος ήμασταν καλοί αλλά στο β' δεν ήμασταν καλοί».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής είπε σχετικά:

Για το πρόβλημα στις στατικές φάσεις: «Είναι αλήθεια έχουμε δεχθεί στα δύο τελευταία ματς από στατικές φάσεις. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε».

Για το αρχικό πλάνο και την απουσία των Φορτούνη και Ποντέσε: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να βάλουμε μέσα τους πιο φρέσκους παίκτες για να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Νομίζω βγήκε σε καλό και κάναμε καλό παιχνίδι. Ωστόσο στη συνέχεια, έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές και για αυτό προβήκαμε σ' αυτές».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα