Αλεξανδρόπουλος: «Κράτησα το συναίσθημά μου και δεν πανηγύρισα γιατί έχω περάσει χρόνια στην αντίπαλη ομάδα»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στην πρώην του ομάδα και αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός ότι δεν πανηγύρισε όσο και στο αποτέλεσμα του ματς.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μοναδικό γκολ των Πειραιωτών ήρθε από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος δεν πανηγύρισε και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στο τέρμα του.

«Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ καιρό πριν. Δεν στέκομαι στο γκολ, αλλά γενικά στο πόσο συγκεντρωμένος ήμουν. Έχω δουλέψει, πέτυχα ένα γκολ, αλλά δεν κρίνεται κάτι. η χαρά μου θα έρθει με την πρόκριση».

Για τη θέση που έπαιξε: «Από την στιγμή που δίνει η οδηγία ο προπονητής, προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία. Πιέζω».

Δεν το πανηγύρισε, αλλά πήγε στον Πασχαλάκη: «Ξέρει ο Πάσχα, ξέρω και εγώ, είχα πει στον εαυτό μου να μην πανηγυρίσω, γιατί έχω περάσει χρόνια στην αντίπαλη ομάδα, κράτησα το συναίσθημά μου, τα κατάφερα, μετά ξέσπασα στον κολλητό μου. Εάν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ θα ήμασταν περισσότερο χαρούμενοι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα