Ιωαννίδης: «Αντιδράσαμε αλλά δεν μας αφήνει ωραία γεύση αφού δεν κερδίσαμε» (vid)

Newsroom
Ο Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στο αποτέλεσμα τονίζοντας πως από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό δεν γίνεται να του αφήνει ωραία γεύση το ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί από την στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ να κατάφερε να αντιδράσει κάνοντας το 1-1, ωστόσο ο Φώτης Ιωαννίδης, σκόρερ των «πρασίνων» ανέφερε πως το ντέρμπι δεν του άφησε ωραία γεύση. Αναλυτικά ο νεαρός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Η αντίδραση ήταν σημαντική, για άλλο ένα παιχνίδι μπήκαμε στο β’ ημίχρονο, δείξαμε θέληση, περισσότερο πάθος και ενέργεια στο γήπεδο. Βάλαμε ένα γκολ, μπορούσαμε και άλλο ένα.

Δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν παίξαμε τον τρόπο που συνηθίζουμε, ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί στις αποφάσεις, χάναμε λίγο εύκολα τη μπάλα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά ψηλά κάποιες στιγμές και αυτό μας δυσκόλεψε. Εν τέλει καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν απειληθήκαμε ποτέ, ούτε εμείς απειλήσαμε στο β’ ημίχρονο. Δεχθήκαμε γκολ σε κακό σημείο αλλά αντιδράσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα