Η ατάκα του «Ντέλια» προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά την γκολάρα του: «Χίλια τέτοια σουτ έχουμε κάνει…»! (vid)

Η ατάκα του «Ντέλια» προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά την γκολάρα του: «Χίλια τέτοια σουτ έχουμε κάνει…»! (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Κωνσταντέλια στο Πανθεσσαλικό

bet365

Το one man show του Γιάννη Κωνσταντέλια στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού αποτυπώνεται και στην «ασπρόμαυρη» παρακάμερα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Η «ασπρόμαυρη» παρακάμερα «έπιασε» πολλές από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών και του πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος.

Οι συζητήσεις του Ρουμάνου κόουτς με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, οι οδηγίες του Μπάμπα Ράχμαν στο Ράφα Σοάρες για το πως πρέπει να κινείται καλύτερα στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ και η παρότρυνση των Οζντόεφ και Τάισον προς τον Γιάννη Κωνσταντέλια λίγο πριν αποφασίσει τι θα κάνει με την μπάλα στη φάση του 17ου λεπτού: «Σουτ… σουτ…»!

Ο 20χρονος άσος του «Δικεφάλου» έκανε πράξη την επιθυμία των συμπαικτών του και όπως ακούγεται να λέει πηγαίνοντας προς τον πάγκο της ομάδας του για να πανηγυρίσει το γκολ: «Χίλια τέτοια σουτ έχουμε κάνει…».

Τα επιφωνήματα «μπράβο παικταρά μου» από τον πάγκο του «Δικεφάλου» και το «αγόρι μου» του καλού του φίλου, Τάισον, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για το «χρυσό παιδί» του ΠΑΟΚ, που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε κάποια στοιχεία του σπάνιου ταλέντου του.

 

Εξάλλου η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε νωρίτερα να αποθεώσει τον «Ντέλια» για τον αριστουργηματικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα