Πανσερραϊκός: Εκτός με ΠΑΟΚ οι Αλεξιτς, Χόβαν

Πανσερραϊκός: Εκτός με ΠΑΟΚ οι Αλεξιτς, Χόβαν

Newsroom
alexic_intime.

bet365

Οι Αλεξιτς, Χόβαν δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ, ξέχωρα από τον τραυματία Χατζηστραβό και τους διεθνείς Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ. Παρελθόν ο Τσαγκαλίδης.

Με απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (17/1) ο Πανσερραϊκός τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Μασαρίποφ, Ουεντραόγκο παραμένουν εκτός χώρας λόγω υποχρεώσεών του στο Κύπελλο Εθνών Ασίας και Αφρικής αντίστοιχα, ο Χατζηστραβός δεν υπολογίζεται λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, ο φορ Αλεξιτς, ο πορτιέρε Χόβαν και οι Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Ανάκογλου.

Παράλληλα το club έλυσε το συμβόλαιο του Τσαγκαλίδη, του 22χρονου αριστερού μπακ που έχει φέτος πέντε συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αποστολή των «λιονταριών» είναι η εξής: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.
..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα