Παναθηναϊκός: Με Ακαϊντίν, χωρίς Τσέριν και Τζούρισιτς η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Με Ακαϊντίν, χωρίς Τσέριν και Τζούρισιτς η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Πρώτη για τον Ακαϊντίν, έξι οι απόντες

bet365

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται για πρώτη φορά ο Σαμέτ Ακαϊντίν για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακός για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, να έχει λήξει 1-1.

Ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Σαμέτ Ακαϊντίν ωστόσο άφησε εκτός τόσο τον Τζούρισιτς, όσο και τον Τσέριν που δεν κατάφεραν να είναι στον βαθμό ετοιμότητας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι διαθέσιμοι ούτε οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Παλάσιος αλλά και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί»: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα