ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή του «Δικεφάλου» ενόψει Πανσερραϊκού

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή του «Δικεφάλου» ενόψει Πανσερραϊκού

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στις Σέρρες για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποστολή του «Δικεφάλου».

Χωρίς τον τραυματία Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης, ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στη γειτονική πόλη των Σερρών, όπου το απόγευμα της Τετάρτης (17/1-17:00) θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα της πρώτης μάχης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (16.01) και ταξιδεύει στις Σέρρες.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα