Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ακαϊντίν έκανε ντεμπούτο ως φορ!

Βασίλης Μπαλατσός
debouto

bet365

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έκανε το ντεμπούτο του στο Φάληρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό σε θέση σέντερ φορ.

Στις 14 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενέρμπαχτσε και τρεις μέρες αργότερα έκανε το ντεμπούτο του με τα πράσινα. Ο Φατίχ Τερίμ πέρασε τον διεθνή Τούρκο στόπερ στο 105+1' της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αντί του Άντραζ Σπόραρ και μάλιστα πήρε και τη θέση του Σλοβένου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τούρκος προπονητής επέλεξε να βάλει τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό σε ρόλο σέντερ φορ! Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από την απουσία άλλου επιθετικού πίσω από τον Σλοβένο, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς. Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Φώτης Ιωαννίδης και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα