Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων μετά το χαμένο πέναλτι του Καμαρά

Νότης Χάλαρης
παο

bet365

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο μοιραίος, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως ήταν λογικό, ακολούθησε ένα μεγάλο κοντράστ συναισθημάτων μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να διασταυρώσουν τα... ξίφη τους από το σημείο του πέναλτι καθώς το ματς έληξε 0-0 και στην παράταση το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα».

Ο Μλαντένοβιτς είδε τον Πασχαλάκη να αποκρούει το δικό του πέναλτι, ο Λοντίγκιν να κάνει το ίδιο με τον Καρβάλιο και έπειτα, ήρθε η σειρά του Μαντί Καμαρά στο 16ο πέναλτι.

Μόλις άπαντες είδαν την μπάλα να πηγαίνει άουτ, ακολούθησε ένα κοντράστ συναισθημάτων μεταξύ των δύο πλευρών, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να πανηγυρίζουν και αυτούς του Ολυμπιακού να είναι με σκυμμένο το κεφάλι.

οσφπ

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα