Τερίμ για Μπακασέτα: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις κινήσεις που κάνει, σημαντικός παίκτης»

Τερίμ για Μπακασέτα: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις κινήσεις που κάνει, σημαντικός παίκτης»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τον Τάσο Μπακασέτα αλλά και την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη πρόκριση μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα βρει τον Ατρόμητο.

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αποτέλεσμα αλλά και τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στους «πράσινους» (την οποία σας αποκάλυψε το Gazzetta)

Αναλυτικά:

«Όπως και να έπαιξαν οι παίκτες είμαι ευχαριστημένος από τη μάχη που έδωσαν. Είναι σπάνιο αυτό. Να παίζουμε με τόσες ελλείψεις. Ήταν πολύ περίεργη βραδιά αλλά χαιρόμαστε.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στον πρώτο αγώνα και με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό το να βρούμε αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μας δυναμώνουν ψυχολογικά. Παίξαμε σερί ντέρμπι. Δεν ξέρω (για το πόσοι θα είναι διαθέσιμοι). Θα δούμε αύριο εάν θα κάνουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό Β'. Αύριο θα τα ανακοινώσουμε με σιγουριά.

Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης. Σημαντικός. Ελπίζω να φτάσουμε στο αποτέλεσμα (εννοεί θετική κατάληξη). Χωρίς την υπογραφή ίσως να μην είναι τόσο καλό να το σχολιάσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας για τις κινήσεις που κάνει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα