Παναθηναϊκός: Η απίθανη ενδεκάδα με την οποία τελείωσε το παιχνίδι έχοντας ως σέντερ φορ τον Ακαϊντίν

Παναθηναϊκός: Η απίθανη ενδεκάδα με την οποία τελείωσε το παιχνίδι έχοντας ως σέντερ φορ τον Ακαϊντίν

Η απίθανη ενδεκάδα με την οποία ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι έχοντας ως σέντερ φορ τον Ακαϊντίν

bet365

Η ανεπανάληπτη ενδεκάδα με την οποία τελείωσε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του περνώντας πραγματικά δια πυρός και σιδήρου από το «Γ. Καραϊσκάκης» και επικρατώντας τελικά στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι «πράσινοι» πήγαν στο Φάληρο έχοντας ήδη επτά ονομάτα στο απουσιολόγιό τους, αφού οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Τσέριν, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον δεν μπήκαν στην αποστολή αντιμετωπίζοντας όλοι προβλήματα τραυματισμών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η λίστα αυτή διογκώθηκε έτι περισσότερο, αφού οι Χουάνκαρ, Σπόραρ και Μαντσίνι αποχώρησαν με αναγκαστική αλλαγή έχοντας μυϊκά προβλήματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ να κάνει διάφορες αλχημείες για να μπορέσει να καλύψει αυτά τα προβλήματα, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μίας πρωτοφανούς ενδεκάδας.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι έχοντας στο τέρμα του τον Λοντίγκιν, ο οποίος επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αφού του είχε ανοίξει το κεφάλι έπειτα από ένα κατά λάθος χτύπημα του Βαγιαννίδη. Στο κέντρο της άμυνάς του ήταν οι Σένκεφελντ και Γεντβάι. Στα δύο άκρα της, από δεξιά ο Βαγιαννίδης και από αριστερά ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο βρέθηκαν οι Αράο και Ρούμπεν Πέρεθ έχοντας δεξιά τους τον Κώτσιρα και αριστερά τους τον Ζέκα. Μπροστά τους ήταν ο Αϊτόρ μαζί με τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος έκανε σίγουρα το πιο ανορθόδοξο ντεμπούτο της καρίερας του.

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία τελείωσε το παιχνίδι:

ενδεκάδα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα