Άρης: Ο Βερστράτε καθοδηγήθηκε από το… εύστοχο παρελθόν του

Άρης: Ο Βερστράτε καθοδηγήθηκε από το… εύστοχο παρελθόν του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Βερστράτε

bet365

Η σιγουριά του Μπίργκερ Βερστράτε πριν την εκτέλεση του πέναλτι που έκρινε τη σχετική διαδικασία και την πρόκριση του Άρη στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει εξήγηση κι αυτή βρίσκεται στο παρελθόν του Βέλγου μέσου.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Άρη, αυτή η κουβέντα άρχισε από την παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ κατά την προετοιμασία της ομάδας γι’ αυτή τη διαδικασία. Ο Μπίργκερ Βερστράτε είχε τρεις εύστοχες εκτελέσεις και δεν χρειάστηκε περισσότερες για να αποδείξει την ικανότητά του και την ψυχραιμία του στον Άκη Μάντζιο. Μάλιστα, έλεγε στους συμπαίκτες του για την απόλυτη ευστοχία του, ξεκινώντας από τα εφηβικά χρόνια του και καταλήγοντας στα αντίστοιχα επαγγελματικά, του καλλιέργησε θετική αίσθηση για τη συγκεκριμένη διαδικασία σε σημείο να τη λατρεύει.

Κατά τον ίδιο, 22 φορές εκτέλεσε πέναλτι στην καριέρα του και δεν αστόχησε σε κανένα. Σε αυτά συμπεριέλαβε και τις εκτελέσεις στα χρόνια που ήταν στα τμήματα υποδομής της Κλαμπ Μπριζ. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στον πρότερο επαγγελματικό βίο του έμπειρου μέσου και πιο συγκεκριμένα στη βάση πληροφοριών του Transfermaskt θα διαπιστώσει ότι κατά την καριέρα του στο Βέλγιο έχουν καταγραφεί πέντε εκτελέσεις στις οποίες ήταν απόλυτα εύστοχος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα