Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Ούγκο εναντίον του Ατρόμητου!

Newsroom
Ο Μπακασέτας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

bet365

Οχι μόνο οι νεοαποκτηθέντες Μπακασέτας, Ούγκο, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο προημιτελικό εναντίον του Ατρόμητου.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει πολλές απώλειες για το αυριανό (Τετάρτη, 34/1, 21.00 - CosmoteSports1) πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου εναντίον του Ατρόμητου στη Λεωφόρο, όμως έχει και επιστροφές και... μεταγραφές! Επιστρέφουν από τραυματισμό ο Τζούρισιτς και από τιμωρία ο Βιλένα, αλλά ο Τούρκους κόουτς συμπεριέλαβε στην αποστολή όχι μόνο τους νεοαποκτηθέντες Μπακασέτα και Βίτορ Ούγκο, αλλά και και τον Φώτη Ιωαννίδη στην αποστολή!

Σ' αυτή συμπεριλαμβάνονται 23 παίκτες, συνεπώς δύο εξ' αυτών και ένας από τους τρεις τερματοφύλακες θα αποκλειστούν πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει σχετικά:

«Την πρώτη τους προπόνηση στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο, τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού.

Με την προπόνηση αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων για τον αυριανό (24/1, 21:00) αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα