Παναθηναϊκός: Πανό για τον αδικοχαμένο Γιώργο και ανθοδέσμη από τους Ιωαννίδη και Ζέκα

Φώτης Καρακούσης
Πανό για Γιώργο Αλεξανδρή

bet365

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Γιώργο Αλεξανδρή που άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα και με πανό μπροστά στην Θύρα 13 τόνισαν πως θα είναι πάντα εδώ. Μία ανθοδέσμη για να τιμήσουν την μνήνη του άφησαν οι Ιωαννίδης και Ζέκα.

Την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με 85-80 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, μια νίκη όμως που πολλοί οργανωμένοι των «πρασίνων» δεν μπορούσαν να χαρούν όσο θα ήθελαν. Ο λόγος είχε να κάνει με την είδηση του χαμού του Γιώργου Αλεξανδρή, ενώ όχι μόνο φίλου ή οπαδού του «τριφυλλιού», αλλά κυριολεκτικά ενός εργάτη του Συλλόγου.

Ο μόλις 46 ετών Αλεξανδρής ένιωσε αδιαθεσία βλέποντας από την εξέδρα τον λατρεμένο του Παναθηναϊκό και άφησε την τελευταία του πνοή στο ιατρείο του γηπέδου. Η είδηση του χαμού του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς εκτός από φίλαθλος, πηγαίνοντας σε όλα τα γήπεδα για να δει τους «πράσινους» σε όλα τα αθλήματα, διατέλεσε για χρόνια έφορος και τιμ μάνατζερ του τμήματος του ανδρικού βόλεϊ. Για την ακρίβεια ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που δεν παράτησε το τμήμα στα δύσκολα και συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτηρία του τμήματος, την εποχή που η καταστροφή δεν ήταν μόνο μία λέξη, αλλά δεν απείχε καθόλου από την πραγματικότητα.

Τα παιδιά της Θύρας 13 δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν έναν άνθρωπο, από αυτούς που λέμε «αγνούς Παναθηναϊκούς» και στον αγώνα της ομάδας του Φατίχ Τερίμ με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά Κυπέλλου ανάρτησαν πανό στη μνήμη του αναφέροντας «Είχες το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στη ζωή σου οδηγό, Γιώργο Θα είσαι πάντα εδώ». Ας είναι ελαφρύ το χώμα του, ενώ όπως ενημέρωσε και ο Ερασιτέχνης η κηδεία του αδικοχαμένου Γιώργου θα γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον Προφήτη Ηλία, στην Αγία Παρασκευή.

Φυσικά, την μνήμη του οπαδού της ομάδας τίμησε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που δια χειρός των δύο αρχηγών της, Κάρλος Ζέκα και Φώτη Ιωαννίδη άφησε μία ανθοδέσμη μπροστά από το πανό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα