Τα highlights από το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-2 (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-2

bet365

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-2 στη Λεωφόρο στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αϊτόρ έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 11', ωστόσο οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 πριν βγει το ημίχρονο. Αρχικά ο Αντζιέλσκι στο 26' και στη συνέχεια ο Γιουμπιτάνα στο 42' σε μια φοβερή αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός παρά τις ευκαιρίες του, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Ιωαννίδη που απέκρουσε ο Τσιντώτας, δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Ατρόμητος έφυγε με μια μεγάλη νίκη από τη Λεωφόρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα