Τερίμ: «Έπρεπε να είχαμε βρει πιο νωρίς το δεύτερο γκολ»

Τερίμ: «Έπρεπε να είχαμε βρει πιο νωρίς το δεύτερο γκολ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρομήτου και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Φατίχ Τερίμ αναφέρθηκε στην ανατροπή του σκορ από τον πρώτο αγώνα.

Με γκολ του Μλαντένοβιτς στα τελευταία λεπτά του ματς, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου και ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς, παίρνοντας την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για το αποτέλεσμα, την επιτυχία της ομάδας αλλά και το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για το γκολ : «Έπρεπε να είχαμε βρει πιο νωρίς το δεύτερο γκολ. Παίξαμε 90 λεπτά στην αντίπαλη πλευρά πολύ ψηλά, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να σχολιάσω αν δώσανε ή δεν δώσανε στο παιχνίδι, χαίρομαι για την αντίδραση στο δεύτερο ματς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε ξανά Τετάρτη, ο αντίπαλος μας έχει ξεκουραστεί, πάλι παίξαμε την προηγούμενη Τετάρτη, αντίπαλος μας είχε πάλι ξεκουραστεί. Μέχρι την Κυριακή να βρούμε όσα χρειαζόμαστε, για να βγούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα