ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός: Ρεσιτάλ με τρία γκολ σε εννιά λεπτά για τον Δικέφαλο (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Μέσα σε εννιά λεπτά, ο ΠΑΟΚ βρήκε τρεις φορές δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, μετά το 4-0 στις Σέρρες, είχε μετατρέπει σε διαδικαστικού χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Εν τέλει, με το ευρύ 5-0 και το συνολικό 9-0 πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα τρία τελευταία γκολ μπήκαν σε διάστημα εννιά λεπτών (!) καθώς από το 82' μέχρι το 90+1', ο Δικέφαλος βρήκε τρεις φορές δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά στο 82', ο Σοάρες πάτησε στην περιοχή, γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε το κοντρόλ και εκτέλεσε για το 3-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τον Δικέφαλο.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 85', ο Μπράντον Τόμας δοκίμασε την τύχη του με ένα μακρινό σουτ και ένας λάθος υπολογισμός του Κατσίκα ήταν ο λόγος για να γίνει το 4-0 και να προσθέσει ο Ισπανός φορ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Το «κερασάκι» στην τούρτα ήρθε στο 90+1' όταν ο Κωνσταντέλιας πήρε την μπάλα από τον Ζίβκοβιτς, πέρασε εντυπωσιακά τους αμυντικούς και με ένα ωραίο πλασέ, νίκησε τον Κατσίκα για το τελικό 5-0.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα