Οντουμπάτζο: «Έγινε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο… στο σπίτι μας»

Οντουμπάτζο: «Έγινε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο… στο σπίτι μας»

Newsroom
Ο Οντουμπάτζο

bet365

Ο Μόζες Οντουμπάτζο κράτησε περισσότερο το αποτέλεσμα σημειώνοντας ότι ο Άρης θα πρέπει να διατηρήσει υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης για να προκριθεί στον τελικό.

Ο Βρετανός μπακ μίλησε στα κανάλια COSMOTE μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο και σκιαγραφώντας το παιχνίδι είπε ότι… «δεχθήκαμε πίεση στην αρχή όπου ο Παναιτωλικός άντλησε ενέργεια από τον κόσμο του αλλά ο Χουλιάν είχε εξαιρετικές αντιδράσεις και μας κράτησε. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Φραν. Γενικώς ήμασταν ήρεμοι, μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Γενικώς περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα έχοντας διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια καθώς ήμασταν πέντε ημέρες μακριά από τη βάση μας».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του «κλείδωσε» την πρόκριση, ήταν απόλυτος: «Για μένα απλά έγινε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο θα γίνει στην έδρα μας και με τους φιλάθλους μας. Οπότε δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το πρώτο βήμα. Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο μακριά από το δεύτερο παιχνίδι. Παράλληλά έχουμε να διαχειριστούμε μια σειρά δύσκολων αγώνων καθώς το Σάββατο έχουμε μια ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση όπου πρέπει να κερδίσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για τα πλέι οφ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα